retourtest

Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u veilig, vertrouwd en zonder zorgen online uw aankopen doen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom bieden wij u onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis verzending binnen NL & BE

Uw bestelling wordt met de grootste zorg gratis bij u afgeleverd. Gratis verzending geldt voor de landen Nederland en België.

Verzenden binnen Nederland

Afhankelijk van het product wordt uw bestelling via PostNL of per koerier bezorgd. Voor bezorging binnen Nederland leveren wij onze producten (dakdragersets, dakkoffers, fiets(en)dragers, skidragers, watersportdragers) altijd met gratis verzending.* Voor verzending naar de Waddeneilenden zijn extra kosten verbonden.

Verzenden naar België

Ook voor bezorging van: dakdragers, fietsendragers, watersporthouders en skidragers in België berekenen wij geen verzendkosten. Wanneer u woonachtig bent in België gelden er echter andere voorwaarden voor het verzenden van dakkoffers. Voor het verzenden van dakkoffers geldt een toeslag van €24,90.

30 Dagen bedenktijd

Bij Autovoordeelwinkel.nl kunt u zelfs 30 dagen nadenken over uw online aankoop. Zo heeft u uitgebreid de tijd om te beoordelen of het product volledig aan uw wensen voldoet. Echter vindt er bij retouraanmelding tussen de 15e en 30e dag na ontvangst geen creditering plaats maar zal er een tegoedbon worden verstrekt ter waarde van het orderbedrag. Deze tegoedbon is te besteden bij REMENKO Automotive of een van de webwinkels van REMENKO Automotive. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending naar Autovoordeelwinkel.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Autovoordeelwinkel.nl geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u via retouren@remenko.nl uw retour aanmelden. Stuur ook het modelformulier mee. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 


Levertijd

Uw pakket wordt binnen 1-3 dagen overgedragen aan PostNL, zij verzorgen de bezorging bij u aan huis. Wanneer het pakket is overgedragen krijgt u van ons een mail met daarin de verzendgegevens. Af en toe gebeurt het dat een pakket niet vanuit ons magazijn wordt verzonden, maar vanuit de leverancier. In dat geval ontvangt u helaas geen track and tracemail.

Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen track & trace in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen.